Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kyoto

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kyoto inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kyoto miniguide

Hyrbil Kyoto
Biluthyrning Kyoto

Kyoto ligger 50 kilometer nordost om Osaka på Honshu Island i Japan. Kyoto i slutet av Biwasjøen och ingår i huvudstadsregionen regionen Hanshin. 1,5 miljoner invånare bor i Kyoto (2006).   Det ligger på Tokaido-järnväg mellan Tokyo och Osaka.

Kyoto är känt för att vara den plats där Kyotoprotokollet, ett protokoll till UNFCCC, antogs av FN 1992. Staden var huvudstad i Japan 794-1868 och var centrum för den kejserliga familjen. Därför staden   flera historiska och religiösa byggnader, 17 av dem är på UNESCO: s världsarvslista.Den gamla Imperial Palace är ett av de bästa exemplen på traditionell japansk arkitektur. Kyoto har också hundratals Shinto och buddhistiska tempel. NIJOS slott från 1603) är den mest kända slott Tokugawa shogunatet. Det har hundratals Shinto och buddhistiska tempel. Staden är också Japans industriella konstcentrum, och är känd för silke väverier, porslin och arbetar lack. Här är ett nationellt museum och konstmuseum. I april, blommande körsbär i Kyoto.

Osaka flygplats 50 kilometer från centrala Kyoto.