Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nagasaki

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nagasaki inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nagasaki miniguide

Hyrbil Nagasaki
Biluthyrning Nagasaki

Nagasaki ligger på västkusten i Kyushu. Nagasaki är huvudstad i prefekturen med samma namn. 451.000 invånare bor i staden (2006).   Hamnen staden Nagasaki exporterar mycket kol, cement, textilier och importerad olja.

Nagasaki är känd för atombomben övergavs i 9 Augusti 1945, tre dagar efter det att världens första atombomb drabbade Hiroshima. 1 / 3 av staden förstördes, och 39.000 döda och 45.000 skadades. Staden har en lugn park för att fira händelsen. Nagasaki är också den inställningen för Puccinis Madame Butterfly pjäs. Bland de attraktioner är Nagasakis Oura kyrka från 1864. Det anses vara en av Japans vackraste byggnader, och är också känd som kyrkan i 26 martyrer. Den romersk-katolska kyrkan är en av de äldsta i Japan, och byggdes för glömd kristna som dödades i 1597. InAs berg, som ligger 333 meter över havet kan nås med linbana.

Nagasaki flygplats ligger 18 kilometer från Nagasaki i stadens centrum Omura.