Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Chiba

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Chiba inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Chiba miniguide

Hyrbil Chiba
Biluthyrning Chiba

Chiba är en stad på ön Honshu, 35 kilometer öster om Tokyo i Japan. Chiba ligger vid Tokyo Bay, och är en stor hamn. Staden är huvudstad i prefektoratet med samma namn och har ca. 934.000 invånare. (2006)

Chiba är berömt sin monorail, den längsta i sitt slag i världen, enligt Guinness World Records. Staden   är en teknologiby över något annat, och var inställningen för William Gibsons cyberpunk roman Neuromancer.Från tornet Chiba Port Tower, som är 112 meter hög är en bra utsikt över området. Staden har sevärdheter som slottet Chiba, som är en rekonstruktion, och parken Aoba ingen Mori Koen, med dess kirsebærblomstre. Här är den djurpark med panda. Mitsui Outlet erbjuder bra shopping.Besökarna kan ta en dagsutflykt till Tokyo Disneyland eller besöka den konstgjorda stranden, Inage, som var Japans första. Baytown Town är där många av Japans tv-program inspelade.

Tokyo Narita flygplats är ca. 44 km från Chiba.