Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kobe

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kobe inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kobe miniguide

Hyrbil Kobe
Biluthyrning Kobe

Kobe är en stad 30 kilometer väster om Osaka, på ön Honshu. Kobe ligger Osakabukta. Staden är huvudstad i Hyogo predika enhet, och är en del av huvudstadsregionen regionen Hanshin. Ca. 1.500.000 bor i Kobe, som är en av Japans stora hamnar.Kobe har en bro förbindelse med ön Awaji.

Kobe var en av de första japanska städer började handla med väst 1868. Kobe är därför inte förvånande flera hus i västra stil. År 1995 drabbades Kobe svårt av en jordbävning som mätte 7,3 på Richterskalan. Nunobiki vattenfall, en av Japans största, som ligger i Kobe. Besökarna kan ta en linbana till Mount Rokko, där det finns en park och fin utsikt över Osaka Bay. Kobe har fler parker och trädgårdar blomma. Staden har också attraktioner som Hyogo Museum of Art, bryggerier och skull produktion.   Kobe anordnar modevisningar i slutet av augusti / början av september och jazz festival i oktober.

Kobe flygplats ligger 7 miles från centrala Kobe, Kansai, och 24 kilometer från Kobe.