Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mombasa

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mombasa inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mombasa miniguide

Hyrbil Mombasa
Biluthyrning Mombasa

Mombasa är en stad i Kenya ligger vid landets östkust och gränsar till Indiska oceanen.De flesta av staden ligger på en korallö och är associerat med staden på fastlandet genom en damm. Mombasa är landets näst största stad och har en befolkning på ca. 800.000 (2007). Hamnen staden är det viktigaste i Kenya och tjänar de flesta av landets export. Mombasa grundades av araberna i 700-talet.

Turismen har en stor inverkan på landets ekonomi, och staden har ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter. Mombasa är känd för sina vackra vita stränder, men också Fort Jesus museum är mycket populärt. Fortet byggdes på 1500-talet och ligger nära den arabiska gamla staden med dess historiska byggnader. Norr om staden Gedi Ruins är ruinerna av en stad från 1400-talet, medan Mamba Village är den största krokodil gården i Östafrika.

Moi International Airport är landets näst största flygplats belägen cirka 10 km väster om Mombasa.