Hyrbil Kenya

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kenya

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kenya inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kenya miniguide

Hyrbil Kenya
Biluthyrning Kenya

Kenya ligger i den östra delen av Afrika, vid ekvatorn – och kusten mot Indiska oceanen. Landet har en befolkning på knappt 40 miljoner (2009) – och har en gemensam gräns med Somalia, Etiopien, Sudan, Uganda och Tanzania. Det finns två officiella språk i Kenya: swahili och engelska.

Särskilt den vackra naturen och rika marina livet som har gjort Kenya ett av Afrikas mest populära landet. Bland de naturliga underverk är Afrikas största sjö, Lake Victoria, som ligger i gränsområdet mellan Kenya, Uganda och Tanzania. På detta område (mestadels på Tanzanias sidan av gränsen) är också Afrikas mest berömda nationalpark – Serengeti. Mount Kenya (5.199 m) –   Afrikas näst högsta berg, beläget i mitten av landet.Berget är också centrum för en annan stor nationalpark.

Kapitalet i Nairobi (ca 2,5 miljoner invånare) ligger i bergsområdet mellan Mount Kenya och Afrikas högsta berg, Kilimanjaro (5895 m) – som har sin topp i Tanzania, men nära den kenyanska gränsen.Kenyas näst största stad är hamnstaden Mombasa (ca800.000 invånare).

Kenya ligger i den tropiska klimatzonen, men på grund av den varierande landskap – där det finns både en kustlinje och flera tusen meter höga toppar – det är också mycket stora skillnader i klimat mellan olika delar av landet.

Landets största flygplats – Jomo Kenyatta International Airport – ligger i huvudstaden Nairobi. Men det är också den tunga trafiken på Moi International Airport i Mombasa.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på dessa flygplatser och i viktigaste städerna i Mombasa och Nairobi.

Populära destinationer