Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nairobi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nairobi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nairobi miniguide

Hyrbil Nairobi
Biluthyrning Nairobi

Nairobi är centralt beläget i landets södra del. Staden är Kenyas huvudstad och största staden i landet med en befolkning på över 2,7 miljoner (2007).Detta gör Nairobi till den folkrikaste staden i östra Afrika och världens 13 folkrikaste stad. Nairobi är endast 145 km söder om ekvatorn, men är ca. 1600 meter över havet, vilket ger ett behagligt klimat.

Många av safari som kan hittas i området börjar och slutar i Nairobi, och vissa av dem är gorillasafarien Gorilla & Game Park Safari och en resa till Nairobi National Park. Bara 15 minuter från den stora staden, kan du se exotiska djur som lejon och leoparder på nära håll. 5 km utanför centrum, Giraffe Center där besökare kan foder giraffer. I Nairobi finns det många museer, inklusive National Museum of Kenya och Nairobi Railway Museum.

Jomo Kenyatta International Airport är den 6. mest trafikerade flygplatsen i Afrika och är beläget ca 15 km utanför staden.