Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Riga Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Riga Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Riga Flygplats miniguide

Hyrbil Riga Flygplats
Biluthyrning Riga Flygplats

Riga International Airport (RIX) är 10 km väster om Riga. Det är den största flygplatsen i de baltiska staterna. Det finns bra bussförbindelse mellan Riga och flygplatsen.The biluteleiefirmaene vid flygplatsen är Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AddCar, Auto5 och Transporent.

4.066.793 passagerare besökte flygplatsen under 2009. Från Riga kan resa direkt till över 60 destinationer i 30 olika länder. Den har tre terminaler och har genom flera renoveringsprojekt i det förflutna, den sista terminalen öppnade 2006. Liga flygplats är ett nav för airBaltic, som är det bolag som flyger till de flesta destinationer.

Riga International Airport är en bra shopping handlar om flera butiker med skattefri försäljning, mode, accessoarer och en butik med souvenirer och specialiteter avLettland. Det finns också flera kaféer, barer och restauranger på flygplatsen. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, ett kapell, bank, konferenscenter och postkontor. En av de närmaste hotellen är Best Western Hotel Mara, belägen cirka 1,5 km från flygplatsen.