Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Vilnius Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Vilnius Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Vilnius Flygplats miniguide

Hyrbil Vilnius Flygplats
Biluthyrning Vilnius Flygplats

Vilnius internationella flygplats (VNO) ligger 7 km söder om Vilnius. Det är den största flygplatsen i Litauen. Det finns både buss och tåg mellan Vilnius och flygplatsen. Den serveras med 10 olika bil-formade: Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Avis, AddCar, Auto Bang, Euro Renta, Ollex och Unirent.

Under 2008 2.048.439 passagerare som besöker flygplatsen som fick en helt ny terminal i 2007. Vilnius internationella flygplats är den viktigaste utgångspunkten för AirBaltic flyger till flera av de största städerna i Europa. 17 olika flygbolag som trafikerar flygplatsen samt vissa charterbolag.

Vilnius flygplats har taxfree, en affär som säljer lokala souvenirer, och ett bra urval av matställen med åtta olika barer, kaféer och restauranger. Den har gratis trådlöst internet, ATM, VIP och business lounge. Skrydis Hotel ligger på flygplatsen.