Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Vilnius

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Vilnius inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Vilnius miniguide

Vilnius
Biluthyrning Vilnius

Vilnius är huvudstad i Litauen och landets största stad med 542.000 invånare.Vilnius är belägen på båda sidor om floden Neris, öster om Litauen till gränsen motVitryssland.

År 1994 Gamla stan i Vilnius med UNESCO. Det finns flera kyrkor och byggnader från 1300 till 1900-talet. Mycket av den gamla staden var en judisk getto under andra världskriget.

Staden har många vackra byggnader i olika arkitektoniska stilar. Den romersk-katolska katedralen St Stanislav, som påbörjades 1777 i nyklassicistisk stil, S: t Anna och St Bernadin kyrkor sen gotisk stil. Kated ralen har katakomber.I mitten av staden ligger ruinerna av Gediminas slott från 1300-talet. Det finns bra utsikt över staden.Besökare kan också ta en linbana för att få en bättre överblick.Vilnius har en basilika från 1251 med en krypta. Port Tower Ostra Brama lämningar av gamla fortifikationer.

Vilnius flygplats ligger sex miles söder om centrum Oro Uostas.