Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ohrid

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ohrid inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ohrid miniguide

Hyrbil Ohrid
Biluthyrning Ohrid

Ohrid ligger i sydvästra Makedonien Ohrid på sjön.Sjön är Västeuropas näst största. Ohrid är nära gränsen till Albanien och är 695 meter över havet, mellan 2800 meter höga berget.

Ohrid är känd för sina gamla kyrkor och kloster och är ett religiöst centrum. St Sofia kyrka från 1100-talet är det fjärde basilika på samma plats. Det har tidigare varit en moské, och har världens största samling fresk från 1100-talet. St Bogorodica Perivlepta kyrka från 1300-talet har även fresker. Ohrid stad är på UNESCO: s världsarvslista och kulturarvet. Enligt arkeologiska upptäckter, är Ohrid en av de äldsta bosättningarna i Europa. Sjön är tre miljoner år gamla. Det kyrilliska alfabetet kommer från området, och Europas första universitet var här. Pilgrimer kommer hit för att besöka St Clement grav. Ohrid Summer Festival arrangerar och drama festival i slutet av juli och början av augusti.

Ohrid internationella flygplats, St Paulus handlar om. sju kilometer från centrum.