Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Skopje Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Skopje Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Skopje Flygplats miniguide

Hyrbil Skopje Flygplats
Biluthyrning Skopje Flygplats

Skopje Airport (SKP), även känd som Skopje ”Alexander den store” Airport, som ligger 17 km söder om Skopje. Det finns ingen kollektivtrafik som kör mellan Skopje och flygplatsen. Den biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster på flygplatsen är Europcar, Sixt, Hertz, Avis, National / Alamo, Inter sätt och Sharr Express.

Under 2008 besökte 652.815 passagerare flygplatsen. Från Skopje flygplats, en resa till 16 olika destinationer runt om i Europa. Tidigare, är flygplatsens viktigaste grunden för MAT makedonska Airlines nu nedlangt. Man planerar att flygplatsen kommer att moderniseras och utvecklas.

Skopje Airport har en restaurang och en bar och tullfria butik. Andra faciliteter inkluderar VIP-lounge, business lounge och ett postkontor. Enligt planerna kommer det att finnas ett lyxhotell på flygplatsen.