Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Skopje

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Skopje inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Skopje miniguide

Hyrbil Skopje
Biluthyrning Skopje

Skopje är huvudstad i republiken Makedonien, som ligger i Povardarie regionen.Staden ligger på båda sidor om floden Vardar och har 470.000 invånare (2003).

Staden grundades av illyrne och erövrades av romarna under det fjärde århundradet, har också varit under serbisk styre och tillhörde det ottomanska riket. I 1963 staden drabbades av en jordbävning som drabbade de flesta i staden. Kurshumli En är en av tre hotell som fortfarande finns kvar från medeltiden.

På den högsta höjd av Skopjes Kale-fästning, som byggdes av den bysantinska kejsaren Justinianus på 1000-talet. Det är vacker utsikt över staden. Staden har flera kyrkor och moskéer. Sultan Murat moské är den största Balkan. Bit Pazaar är den största matmarknad i Skopje. Staden håller Skopje Summer Festival varje år, och Skopje Jazz Festival i oktober.

Flygplatsen, Skopje Aleksandar Makedonski International, uppkallad efter Alexander den store, ligger 20 kilometer utanför staden.