Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Penang

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Penang inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Penang miniguide

Hyrbil Penang
Biluthyrning Penang

Penang är en ö som ligger på västkusten av Malackahalvön, i nordvästra Malaysia. Huvudstaden på ön är George Town. Här bor den 200.000 invånare, och ön har totalt 1,2 miljoner invånare. Penang har en stor hamn och har tågförbindelser till huvudstaden och Thailand. En av världens längsta broar, Penang-bron, en spännvidd på 8,4 km, som förbinder ön med fastlandet.

Penang är kanske mest känt för sin curry rätter och vackra stränder. Penang området är matparadis Malaysia och öns namn kommer från något ätbart bara en mutter.Bland öns specialiteter inkluderar rätter såsom lax och Penang Nasi Kander. Penang har en av de största buddhistiska tempel i sydöstra Asien, Kek Lok Si Templet tiotusen Buddha torn. Besökarna kan ta en minifunicular att komma upp till Penang Hill, med panoramautsikt över Penang-bron och Georgetown. Penang har också attraktioner som botaniska trädgårdar, och en Drakbåtsfestivalen

Penang Bayan Lepas internationella flygplats ligger 24 km från George Town på den sydöstra kusten av ön.