Hyrbil Thailand

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Thailand

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Thailand inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Thailand miniguide

Thailand
Biluthyrning Thailand

Thailand ligger i Sydostasien och har 65.900 tusen invånare (2009). Landet gränsar till Laos, Kambodja, Malaysia och Myanmar (tidigareBurma). Thailand har ytterligare kust mot Gulf of Thailand (Gulf of Thailand) i öster och Andamansjön i väster – som är en del av Indiska oceanen.

Landskapet består av berg i norr, Khoratplatået öster, slätterna i centrala delar och Malackahalvön i söder – om den centrala och nordöstra delen tillhör Thailand. Den högsta toppen Doi Inthanon, som är 2565 m.

Thailand har ett tropiskt monsun klimat med över 20 grader hela året.

Huvudstaden Bangkok är landets största stad med 7,1 miljoner invånare (2009).Metropolitan regionen har omkring 12 miljoner människor. Bangkok ligger vid floden Chao Phraya – 40 km norr om Gulf of Thailand och är en av Sydostasiens viktigaste finanscentra. Bangkok är ett populärt turistmål med över 15 miljoner besökare årligen. Stadsbilden domineras av skyskrapor och Bangkok har några av världens bästa hotell, samt utmärkta shoppingmöjligheter – med mer än 250 köpcentrum och varuhus. En välkänd turistattraktion i Bangkoks Wat Phra Kaew – ett buddhistiskt tempel från 1782 – som är karaktäristisk med sina många spira.

Andra större städer: Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang maj och Phuket.

Vid kusten i centrala och södra Thailand är lång och inbjudande stränder, bra hotell och kristallklart vatten. Den berömda och turistvänliga Phuket erbjuder ett paradis strand, bra shopping och ett pulserande nattliv.

Den viktigaste flygplatsen i Thailands Suvarnabhumi Airport, som ligger 25 km öster om huvudstaden.(Flygplatsen är också kallas ”Nya Bangkoks internationella flygplats”).

Landets näst mest trafikerade flygplats är Phukets internationella flygplats, som ligger ca. 30 km från Phuket centrum.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på alla de mest populära turistmålen i Thailand. Priser för hyrbil inklusive försäkringar. Full försäkring kan också bokas och betalas på plats så att du inte avdragsgilla om något skulle hända.