Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Phuket Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Phuket Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Phuket Flygplats miniguide

Hyrbil Phuket Flygplats
Biluthyrning Phuket Flygplats – Foto: © F3rn4nd0

Phuket flygplats ligger 32 km norr om Phuket och 32 km från Phuket. Bussarna går mellan Phuket och flygplatsen varje halvtimme. Bland bilen företag som ligger på flygplatsen är thailändska Biluthyrning, Avis, Budget, Hertz, Sixt och Europcar.

Omkring 3 miljoner passagerare besöka Phuket International Airport varje år, och det är den näst största flygplatsen i Thailand när det gäller antal passagerare.Flygplatsen har två terminaler, en för inrikes flyg och en internationell. Det är den främsta knutpunkten för Thai AirAsia. Från Phuket, en fluga till omkring 40 olika destinationer i Europa och Asien.

Förutom Thai Airways International restaurang, det finns flera caféer och barer på flygplatsen och en 10-talet butiker. Andra faciliteter inkluderar bankomaterna, bönerum för muslimer och första hjälpen. Phuket Airport Hotel ligger på gångavstånd från flygplatsen och det finns också en buss där.