Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Phuket

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Phuket inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Phuket miniguide

Hyrbil Phuket
Biluthyrning Phuket

Phuket är en ö och en provins i det Andamanska havet strax utanför västra kust Mandalayhalvøya. Phuket är den största ön i Thailand med en befolkning på över 320, 000 (2007) och ett kapital som heter Phuket.Phuket Staden grundades den 1. talet f.Kr. Kr. och för många århundraden levde på ön i huvudsak på tenn, men på senare år har turismen tagit över.

Längs många stränder finns det ett brett utbud av restauranger och ett pulserande nattliv, förutom att du kan snorkla, dyka och ta ett av landets bästa golfbanor. I Phuket stad bör du besöka den gamla staden med små butiker och kaféer, museer och templen. Jui Tui helgedom är den äldsta kinesiska templet i Phuket. Templet byggdes på 1700-talet och folk kommer hit för att begära ett orakel om råd. Det hölls många Fester på ön som Patong Carnival och Chao Le Boat Flytande Festival.

Phuket International Airport ligger ca 30 km norr om Phuket stad.