Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bangkok

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bangkok inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bangkok miniguide

Hyrbil Bangkok
Biluthyrning Bangkok

Bangkok tillhör provinsen med samma namn och är beläget söder om Thailand. Genom staden flyter floden Chao Phraya som rinner in i Gulf of Thailand ca 40 km längre söderut. Bangkok är den största staden i landet och har varit huvudstad sedan 1782. Befolkningen är något osäkra, eftersom det är antagligen bor i ett stort antal oregistrerade arbetare här, men år 2010 var den siffran uppskattas till ca. 9.100 000.

Stadsbild Bangkok kännetecknas av vackra orientaliska palats, tempel och herrgårdar samt de mest välkända kanalerna många som fylldes igen på 1950-talet. Det hölls mer likvida marknader på morgonen i de små kanalerna som fortfarande existerar. En av de vackra palats och kända attraktioner är Grand Palace som byggdes 1782. Temple of Emerald Buddha anses vara den viktigaste tempel av landet och ligger i den historiska stadsdelen.

Bangkok flygplats, Suvarnabhumi Airport öppnades 2006 och är en av de mest trafikerade flygplatserna i Asien.Flygplatsen ligger ca. 25 km öster om Bangkok.