Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bangkok Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bangkok Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bangkok Flygplats miniguide

Hyrbil Bangkok Flygplats
Biluthyrning Bangkok Flygplats

Suvarnabhumi Airport (BKK). Det finns en buss mellan flygplatsen och centrum av Bangkok, och ett snabbtåg skulle öppna i slutet av 2009. Den biluthyrningsföretag som trafikerar flygplatsen, Budget, Hertz, Thai Biluthyrning Association och tidningen.

Flygplatsen är ny, det var öppnade i september 2006 och har kapacitet för 45 miljoner passagerare. Bangkoks internationella flygplats är den främsta knutpunkten för Thai Airways International, Nok Air, Thai Air, och ASI   Bangkok Airways.Den thailändska Airways International flyger till de flesta internationella destinationer, ca 70 totalt.

Bangkok Air har ett mycket bra utbud av barer, kaféer och restauranger. Flygplatsen har flera butiker som säljer allt från skattefria varor till mode och blommor. Det finns många olika anläggningar på flygplatsen, i synnerhet när det gäller thailändsk massage och spa fritidsanläggningar, konferenslokaler, olika underholdningsrom, duschar, VIP-lounger, ATM. Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel ligger på flygplatsen, näringslivet och konferensrum.