Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Krabi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Krabi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Krabi miniguide

Hyrbil Krabi
Biluthyrning Krabi

Krabi ligger nästan uteslutande i södra Thailand på halvön Malaya och ligger på västkusten, nära den plats där Krabielven rinner ut i Andamansjön.Staden är huvudstad i provinsen med samma namn, och under 2005 invånare i staden nästan 25 000 Det tar ca 1 timme och 20 minuter att flyga till flygplatsen i Bangkok, och den berömda ön Phuket ligger strax söder om Krabi kustlinje.

Liksom många andra semesterparadiset i Thailand tidsfrister också Krabi med kristall vita, mjuka stränder och en stark och kraftfull karaktär. I området kring Krabi, det finns vattenfall, grottor och värmekällor att den organiserade turer att kringgå de typiska turistorter. I flera av grottorna är hällristningar eller laguner. I det Andamanska havet strax utanför Krabi, beräknas till omkring 200 mindre öar, och det höll ö-hopping från Krabi. Dessutom kan du registrera dig för klättring som omfattar över 150 olika rutter.

Krabi flygplats ligger ca 7 km utanför staden.