Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Chiang Mai

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Chiang Mai inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Chiang Mai miniguide

Hyrbil Chiang Mai
Biluthyrning Chiang Mai

Chiang Mai är huvudstaden i provinsen Chiang Mai och ligger långt norr om Thailand. Gränsen till Burma handlar om. 200 km norr om Chiang Mai, och staden är byggd på båda sidor om floden Ping är en biflod till Chao Phraya. Detta är den största staden i norra delen av Thailand har en befolkning på nästan 150, 000 (2008). Chiang Mai grundades 1296 och var en viktig handelsstad under medeltiden.

Den gamla stadsmuren kan fortfarande ses i Chiang Mai, och det finns många historiska tempel här. Wat Chiang Människan är det äldsta templet i staden och uppfördes på 1200-talet, och Wat Doi Suthep Phrathat från 1300-talet är en av de mest populära Johannes Paulus i Thailand. I Maes Elephant Camp utanför staden kan man se elefanter spelar fotboll och målning. Dokmai Garden är en vacker botanisk trädgård och djurpark Hiangmai Zoo rymmer över 7000 djur.

Chiang Mai International Airport ligger ca 60 km öster om staden.