Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Udon Thani

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Udon Thani inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Udon Thani miniguide

Hyrbil Udon Thani
Biluthyrning Udon Thani

Udon Thani ligger i nordöstra delen av Thailand och tillhör provinsen med samma namn.Här är Udon Thani provinsen huvudstad och har en befolkning på drygt 140, 000 (2008). Det handlar om 600 km till huvudstaden Bangkok, som ligger sydväst om staden.Udon Thani har varit bebott sedan 6000 f.Kr. Kr. och var en viktig stad för amerikanerna under Vietnamkriget.

Amerikanerna förde med sig västerländsk kultur som barer och kaféer, och du kan fortfarande se några av de återstående barer. I området runt staden kan man besöka de berömda attraktioner såsom Phu Phrat Bat Historical Park med historiska byggnader och grottor och hällristningarna. Na Yoong Nam Som Forest Park tidsfrister med vackra vattenfall att den 40 meter höga vattenfallet Yung Thong. Omkring 50 km från Udon Thani är Ban Chiang som är Thailands äldsta bosättning och här kan du se artefakter som går tillbaka till 3500 f.Kr. Kr.

Udon Thani internationella flygplats ligger cirka 30 km väster om staden.