Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Khao Lak

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Khao Lak inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Khao Lak miniguide

Hyrbil Khao Lak
Biluthyrning Khao Lak

Khao Lak är en turist-plats som ligger centralt vid kusten på halvön Malaya. Det gränsar till platsen för det Andamanska havet i väster och Myanmar några miles längre norrut. Khao Lak Phang Nga-provinsen tillhör och är en liten by som lever på turismen. De flesta turister kommer från Europa och särskilt Tyskland, Storbritannien och Skandinavien.Längs kusten på ca 3,2 mil, uppskattas det att det bor ca 5000 (inget år referens).

Khao Lak är ett semesterparadis, och turister besöker platsen för den långa vita stränder och det gröna havet. Av aktiviteter som erbjuds forsränning och kanot, och i området finns vackra vattenfall och värmekällor. Många som reser till Khao Lak besöker också Similan Islands. Detta är ett av världens mest populära dykställen och utsågs en nationalpark 1982. Öarna består av nio öar där du kan snorkla eller dyka och se den magnifika korallrev.

Phukets internationella flygplats ligger cirka 80 km söder om Khao Lak.