Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning St. Julians

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i St. Julians inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

St. Julians miniguide

Hyrbil St. Julians
Biluthyrning St. Julians

St Julians är en kuststad som ligger centralt på nordöstra kusten av Malta. Ön ligger söder om Grekland och är omgiven av Medelhavet och St Julians ligger norr om huvudstaden Valletta.Före 1800-talet, St Julian’s en fiskerby, men nyligen har staden utvecklats till en populär kurort. Befolkningen i 2007 mättes till strax under 7000

St Julian’s är uppkallad efter helgonet St Julian, även känd som Julian de fattiga. Varje år är detta helgon firas med en festival som hålls sista söndagen i augusti.Staden och dess omgivningar är främst känt som ett semesterparadis. Inom gångavstånd från St Julians Paceville anses vara Maltas nöjescentrum, med sina många fläckar, barer och restauranger. Den vackra Spinola Palace i St Julians byggdes på 1600-talet.

Malta International Airport är den enda flygplatsen i Malta och kallas ofta Luqa Flygplats.Flygplatsen ligger ca. 6 km utanför staden.