Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brønnøysund

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Brønnøysund inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Brønnøysund miniguide

Brønnøysund
Biluthyrning Brønnøysund

Brønnøysund ligger på södra kusten i Nordland fylke – särskilt i området South Helgeland. Det finns knappt 5000 personer i bolaget, som blev en stad så sent som 2000.

Brønnøysunds mest kända landmärke är den 258 meter höga berget Torghatten. Det i första hand har Torghatten till en attraktion är det 160 meter långa och ca 20 meter brett hål som går som en tunnel genom hela berget. Hålet är inte konstgjord, men naturens eget arbete, var som gjorde under istiden.

Annars är de flesta andra turistattraktioner också anknytning till naturen i och runt staden. Skärgården är ett paradis, och även lång kuststräcka på fastlandet erbjuder många idylliska platser. På grund av den naturliga formen kan vara allt att njuta av strandlivet vid havet och vandra på samma dag. Ett besök till Svarta Hopen rekreationsområde rekommenderas också.

När det gäller andra typer av sevärdheter, måste norska Vattenbruk centrum som nämns – och Hildur Urtearium (där förutom att uppleva en spännande örtagård, också kan smaka lokalt producerad mat och vin). Båda är precis utanför Brønnøysund.

Stadens egen flygplats, Brønnøysund Airport, som ligger 2 km utanför centrum.