Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Finnsnes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Finnsnes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Finnsnes miniguide

Finnsnes
Biluthyrning Finnsnes

Finnsnes administrativt centrum i Lenvik kommun i Troms fylke – ligger vid kusten, inom Senja ( Norges näst största ö).Staden har cirka 5.500 invånare, inklusive by Silsand på Senja, som Finnsnes samband med övertagande av de över 1000 meter lång Gisundbrua. Finnsnes fått status 1 Januari 2000, och marknadsför sig så Tusenårsbyen.

Finnsnes är handelscentrum för en region som räknar omkring 35.000 invånare, och det sätter sin prägel på staden. Därför finns det bra shopping här – inklusive i Amfi Finnsnes köpcentrum, som invigdes 2005.

I områdena runt Finnsnes är ett antal attraktioner – förutom den vackra naturen och midnattssolen på sommaren. Förening Mid-Troms museum har två av dess filialer i ett rimligt avstånd från staden: Lenvik Museum och Senja Museum. Senja är också populär Hulder och Troll Park Senja Troll.

Är vi redo för en längre utflykt, kan vara 68 km söder om Finnsnes besöka världens nordligaste djurpark – Polar Zoo. Den ligger i Bardu.

Den kombinerade militära och civila flygplatsen B ardufoss flygplats är ca. 30 km sydost om Finnsnes.