Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Holmestrand

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Holmestrand inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Holmestrand miniguide

Hyrbil Holmestrand
Biluthyrning Holmestrand

Holmestrand ligger i sydöstra Norge, närmare bestämt i Vestfold län på Oslofjorden.Staden har ca 10.000 invånare (2010) och ligger 70 km söder om Oslo – Norgeshuvudstad.

Holmestrand är en omfattande industriell stad, framför allt i aluminium. Dessutom har staden en vacker småbåtshamn, och på sommaren finns goda möjligheter till bad vid den populära stranden ”Dulpen”, eller vid mindre strand ”Hagemann”.

Stadens mest kända turistattraktioner är Holmestrand kyrka från 1674, Hillestad kyrka från 1724, Botne kyrka från 1200-talet, liksom Holst gård med anor från 1756 – vilket hus Holmestrand Museum (en lokal historisk stad museum med utställningar av målningar, modeller och artefakter sjöfart mm från 1500-talet och fram till idag).Museet har också en egen frakt-avdelning.

Andra sevärdheter är Holmestrand Aluminium Museum (med fokus på produkt historia och utveckling) och ”Duun House” – var hem till författaren Olav Duun (1876-1939) var en av de största poeter.Huset är idag ett museum, och utomhus är ett Memorial Park.

Holmestrand har också bra shopping med varuhus och affärer, golfbana, bad och utförsåkning som kan användas på vintern.

Närmaste internationella flygplats är Sandefjord – Torp, som ligger 43 km söder om Holmestrand.