Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lakselv

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lakselv inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lakselv miniguide

Lakselv
Biluthyrning Lakselv

Lakselv är en by i Finnmark kommun, som ligger i grevskapet Finnmark. Byn har ca 2.100 invånare (2009), och är chef för Porsangerfjord.

Egenskaperna hos Lakselv och Finnmark kommun är den stora North norska naturen och i samhället är också delar av Finnmark. Du kan prova både renar kälkåkning och hundspann. Finnmark är också ett fiskeparadis för alla som gillar fiske och friluftsliv, och i Porsangerfjorden kan också åka på en sälsafari eller kungskrabban fiskebåtar.

Finnmark ligger norr om polcirkeln, och ett bra ställe att uppleva midnattssolen på sommaren och norrsken på vintern.

15 km norr om Lakselv – E6 Nordkap – är Stabbursnes Nature House and Museum. Detta är en information om Lapplands natur-och kulturhistoria, och frågor kring slätter, floddalar, fjordar och kust. Området är också Stabbursdalen National Park och Stabbursnes naturreservat med sin unika fågel-och växtliv.

Lakselv är en viktig knutpunkt och E6 går genom byn. Från Lakselv är också Highway 98 till Tana bru. Dessutom flygplats Lakselv flygplats – Banak (kallas även Nordkap Airport) 3 km norr om centrum.