Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Leknes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Leknes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Leknes miniguide

Leknes
Biluthyrning Leknes

Leknes är en stad i norra Norge, som ligger i Vestvågøy kommun i Nordland fylke i Norge. Leknes har 2.660 invånare (2009), och fick stadsrättigheter förrän 2002. Staden är en viktig handelsplats för västra Lofoten, och har en av norra största hamnar, som ofta besöks av kryssningsfartyg.

Leknes har stora nordnorska landskap med branta berg, hav, klippor och vita sandstränder. Här besökare har de bästa möjligheterna till friluftsliv, fiske och vandring i Lofoten bergen.

Mellan 26 Maj-17 Juli får du uppleva midnattssolen, och man kan under vintern (vid klart väder) se norrsken – en mycket speciell naturligt fenomen för norra Norge.

Leknes har en väl utvecklad service med butiker och shoppingcenter, restauranger / caféer, sport park och pool.

14 km norr om Leknes hitta turistattraktion ”Lofotr Viking Museum” finns på Borg.

Det är en rekonstruktion av det stora huset – Det viktigaste gården – som finns från vikingatiden, och besökarna får en inblick i hur vikingarna levde och bodde. Dessutom kan du gå ro ett vikingaskepp, se utställningar av hantverk, och i augusti museet är värd en populär Viking Festival.

Stadens flygplats – Leknes Airport – flygplatsen ligger två miles norr om centrum.