Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lyngdal

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lyngdal inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lyngdal miniguide

Hyrbil Lyngdal
Biluthyrning Lyngdal

Lyngdal är en kommun i Vest-Agder fylke i södra Norge, har 7.700 invånare (2009). Lyngdal fick stadsrättigheter 2001, och är en viktig handelsplats för regionen. Staden har ett utmärkt läge med närhet till havet, flera sjöar och kullar. Den högsta punkten är Kalåsknipen, vilket är 506 m.

Största turistattraktion i södra Lyngdal badrum, som ligger vid Rosfjord, och är ett populärt äventyrsbad för hela familjen med vågbassäng, en kraftstation, bubbelpool, vattenrutschbanor, sport pool, barnpool och fritidsgården.

Andra sevärdheter och omgivningar är Lyngdal Lyngdal lantbruksmuseum med sin lokala historia utställning, kvaS kyrka från 1836, Klokkergården Museum (ettmuseum med sådanaNorges minsta postkontor och ett skolmuseum) och Lyngdal kyrka från 1848. Bakom kyrkan är fortfarande sju stora gravhögar som troligen härstammar från tidig järnålder och vikingatid.

Både i Rosfjord och Lyngdal fjorden är imponerande att simma med sandstränder.

Lyngdal också värd ”Djuret tittade” – en årlig fesjåfestival med otaliga bås som äger rum första helgen i september. Animal sett har traditioner som går tillbaka till 1857, och är fortfarande ett populärt evenemang för både besökare och lokalbefolkning. Utöver de marknadsstånd är en verklig nöjesfält i animaliskt sett.

Den närmaste flygplatsen är Kristiansand flygplats – Kjevik, belägen 89 km öster om Lyngdal.