Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mandal

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mandal inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mandal miniguide

Mandal
Biluthyrning Mandal

Mandal är Norges sydligaste stad. Det är beläget i Vest-Agder län, och har 10.500 invånare (2008). Mandal floden delar staden i två innan den rinner ut i havet och i centrum är vitmålade södra Norge och charmiga gator och charmiga butiker och restauranger.

Mandal är en typisk sommarstad, och är ofta känt för sin strand och båtliv, hans vackra skärgården och strandpromenaden längs Mandal River.

Några av de mest besökta turistattraktionerna är: Mandal kyrka från 1817, Sjøsanden – en av de finaste stränderna, Vest-Agder museet Mandal (som i Andorsensgården från 1805 – med de lokala historiska fisket museum och konstsamling) och Risøbank – en skyddad växt från 1901 med huvudbyggnaden, trädgårdsmästare hus, trädgård och uthus, och öppna områden med stränder och tennisbanor.Mandal Konstföreningen har kontor i huvudbyggnaden 2 våningen, där besökare kan se konstutställning av lokala såväl som nationella och internationella artister.

40 km väster om Mandal är Lindesnes fyr, som är den äldsta fyr (invigt i1656) och en populär turistattraktion. Lindesnes fyr är den sydligaste punkten på fastlandet – och är 2518 km från Nordkap! Fyren har utställningar, museibutik och café.

Skaldjur Festival i Mandal är nog en turistattraktion, där fisk och skaldjur i fokus. Festivalen har också underhållning och konserter, och höll 2 helgen i augusti varje år.

Den närmaste flygplatsen är Kristiansand flygplats – Kjevik, som ligger 58 km nordost om Mandal.