Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mo i Rana

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mo i Rana inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mo i Rana miniguide

Mo i Rana
Biluthyrning Mo i Rana

Den norra norska staden Mo i Rana ligger i den kommun i Nordland fylke och har 17.900 invånare (2009). Mo i Rana är en handelsplats för regionen och har goda kommunikationer med moderna vägar, järnvägar och flygplatser.

Dessutom staden norra Norges största hamn (efter Narvik) och tar emot ca. 1200 årliga anlöp.

Mo i Rana ligger i toppen av Ranfjord, söder om Salt Rock, Svartisen nationalpark och Polarsirken. Platsen var tidigare känd som ”Iron Works Town”, men kallas idag för ”Polar Circle City.

Mo i Rana blev en stad först 1997, och i staden är gågator med affärer och köpcentrum, Rådhuset, kaféer och restauranger.

Förutom vacker natur-och rekreationsområden, Mo i Rana flera sevärdheter – inklusive Mo kyrka från 1724, Rana Museum (ett hembygdsmuseum med naturhistoriska avdelning) och Moholmen – Mo i Rana äldsta stadsdel med historiska byggnader och marina.

De 10 meter höga skulptur ”Merman” från 1995, är också en av stadens sevärdheter. Detta är i Ranfjord – ca. 15 meter från stranden.

Mo i Rana Airport – Røssvoll ligger 12,5 km nordost om centrum.