Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Namsos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Namsos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Namsos miniguide

Namsos
Biluthyrning Namsos

Namsos är en kuststad ligger i toppen av Namsen området Nord-Trøndelag län. Staden har 9400 invånare (2009), och är en viktig handelsplats för regionen.Kringliggande Namsos finns flera lägre toppar som är populära resmål – inklusive berget Bjørumsklompen (114 m). Från toppen har en fantastisk utsikt över staden.Grundades 1845, då den första industriella timmer verksamheten började. Idag finns endast ett sågverk fortfarande aktiva.

Idag Namsos är kanske mest känd som rock och kultur – med dess folkliga årlig rockfestival.

Turistutbudet i stadens ”Spillum Dampsaga & hyvleri – Norska sågverk Museum” är ett populärt turistmål. Detta är ett levande museum och ett industriellt kulturarv.Länsmuseet är värt ett besök, ett konstgalleri ligger i Namsos kultur. Friluftsliv är en stor skulpturpark.

Namdal Museet har också många besökare – ett friluftsmuseum som ligger 1,5 kilometer utanför centrum, som har flera äldre byggnader från 1700 – och 1800-talet. Det finns också ett sjukhus museum utställning.

Oasis är en turistattraktion i Namsos åtgärder för hela familjen. Detta är en av Europas största badanläggningar i bergen, med vattenrutschbana, bubbelpool, gym, café etc.

Regional Airport Namsos Airport – Høknesøra ligger 4 km öster om centrum.