Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Porsgrunn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Porsgrunn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Porsgrunn miniguide

Porsgrunn

Biluthyrning Porsgrunn

Porsgrunn är en kommun i sydöstra Norge , och tillhör länet Telemark.Den tidigare kommunerna Brevik och Eidanger höra i dagarna till Porsgrunn och Skien kommune gränsen går i närheten av Porsgrunn centrum.

Porsgrunn chartrades i 1807, och centrum har nästan 13.000 invånare (2010). Den ligger vid mynningen av Telemark vattendelare, och Porsgrunn floden delar staden i två delar – öst och väst. Porsgrunn är en viktig industristad och har ett mångsidigt kulturliv.

Den största och mest kända turistattraktion är talan i staden Porsgrunn Porslin – tidigare tillverkare av porslin, som grundades 1885. Idag finns en Factory Outlet i byggnaden – liksom ett museum, där bland annat kan se den historiska och unika porslin objekt.

I centrum finns goda shoppingmöjligheter med gågator, caféer / restauranger och nattklubbar. Dessutom har staden det stora köpcentret ”Downtown” med över 70 butiker.

Andra attraktioner i staden inkluderar Sjöfartsmuseet – med hus och affärerna från 1700 – 1800-talet, Stadsmuseet – som består av den gamla prästgården från 1784, en vacker trädgård med Tullhuset från 1661 (stadens äldsta hus), den östra kyrkan från Porsgrunn, 1760 Porsgrunn, Norge och västra kyrkan från 1758.

Porsgrunn har varierat kustlinje med många badplatser, medan ett kort avstånd till både skog och berg.

Skien Airport är den närmaste regionala flygplatsen – som ligger 11 km nordväst om Porsgrunn.Närmaste internationella flygplats är Sandefjord – Torp .Detta ligger 47 km väster om Porsgrunn.

 

Svenska