Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tønsberg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tønsberg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tønsberg miniguide

Tønsberg
Biluthyrning Tønsberg

Tønsberg är en kommun i Vestfold län, och i öster, kusten raden i Oslofjorden. Själva staden har cirka Tønsberg. 40.000 invånare (2010), och är Vestfolds administrativt centrum och de viktigaste köpingen.

Tønsberg grundades år 871 och är Norges äldsta stad. Den har flera historiska sevärdheter – inklusive Castle Rock, som är den största ruinen parken. Det finns också Slottsfjelltårnet anges i sten från 1888, stadens landmärke. Dessutom finns ruinerna av medeltida borg Tunsberghus, som var den största borg i 1200-talet.

Vid foten av Castle Rock är Slottsfjell museum, som presenterar historia Vestfold med betoning på sjö-och valfångst.

Andra attraktioner inkluderar TønsbergTønsberg katedralen från 1858, Sem kyrka från 1100-talet,   Haugar konstmuseum (med en utställning av samtida norsk konst) – och den moderna biblioteket, som var norska stålpriser under 1993 – och som är byggd över ruinerna av den gamla S: t Olavs kloster från 1100-talet.Dessa är synliga i biblioteket källaren.

Tønsberg är en populär semesterort på sommaren, och har en vacker kustlinje, fantastiska stränder, marina och varierat nattliv. I centrum finns också ”Farmandstredet” – en av de största köpcentrum med 126 butiker.

Den närmaste flygplatsen är Sandefjord – Torp, som ligger 25 km sydväst om Tønsberg.