Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Graz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Graz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Graz miniguide

Graz
Biluthyrning Graz

Graz är Österrikes näst största stad med 250.000 invånare (2009) och är delstatens huvudstad Steiermark.Graz är beläget i sydöstra Österrike, gränser Ungern ochSlovenien. Detta är en gammal stad, som nämns i källor i 1115, men man tror att stadens äldre. Staden ligger på båda sidor om floden Mur.

På grund av sin långa historia, att många gamla byggnader finns i Graz. City centrerad kring berget berget Schlossberg, och ovanpå detta är en slottsruin och ett vackert klocktorn från 1500-talet som är omgiven av en blomstrande grönområden. Det finns många medeltida kyrkor som finns bevarade i staden, inklusive en gotisk katedral från 1400-talet. Center och den gamla staden Graz 1999 var upp på Unescos lista över världsarv.

9 km utanför staden Graz flygplats har två terminaler och på hotell i närheten. Flygplatsen erbjuder både internationella flygningar och inrikesflyg.