Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Innsbruck

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Innsbruck inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Innsbruck miniguide

Innsbruck
Biluthyrning Innsbruck

Innsbruck är den största staden och huvudstad i delstaten Tirol. Befolkning uppmättes till 118   000 under 2007 och Innsbruck ligger 575 meter över havet.Staden ligger i västra Österrike, mitt i utskjutande bältet gränsar Tyskland i norr och Italien i söder.Namnet kommer från staden ligger nära floden Inn.

Turisterna flockas Innsbruck i både sommar och vinter, trots att staden är mest känd för att vara en skidort. Olympiska vinterspelen hölls här 1964 och 1976, och det finns möjligheter för olika vinteraktiviteter. Staden erbjuder historiska kvarter och gamla byggnader, inklusive Fürstenburg från 1400-talet. Byggnaden är känd som Goldenes Dachl grund av den berömda balkongen med den gyllene taket.

Flygplatsen Innsbruck flygplats ligger 5 km väster om staden och är den största flygplatsen i Tyrolen. På vintern tar upp flygtrafik och i 2008 registrerade Innsbruck flygplats 969 474 resenärer.