Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bialystok

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bialystok inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bialystok miniguide

Hyrbil Bialystok
Biluthyrning Bialystok

Bialystok är den största staden i nordöstra Polen, inte långt från gränsen till Vitryssland. Med nästan 300.000 invånare, är staden en av Polens mest tätbefolkade.Bialystok är huvudstad i regionen Podlaskie vojvodskapet.

Bialystok grundades 1320 Staden kom under preussiska riket 1795, men i 1807 Napoleon gav staden till kejsaren Alexander. I 1921 Bialystok Polen och sedan gå över till ryska händer 1939. Under andra världskriget tyskarna dödade hälften av stadens befolkning, däribland judarna, som före kriget stod för 40 procent av befolkningen.En av stadens sevärdheter, Branickis palats byggdes av Jan Clement Bnaicki, en adelsman som hade ambitioner att bli kung av Polen. Slottet med sina trädgårdar, paviljonger och skulpturer, tillsammans med stadens kyrkor och kloster i fransk stil, bidrog till att staden på 1800-talet blev känd som Versailles av Podlachia.

Warszawa, Johannes Paulus II flygplats ligger 192 km längre söderut i Bialystok.