Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bydgoszcz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bydgoszcz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bydgoszcz miniguide

Hyrbil Bydgoszcz
Biluthyrning Bydgoszcz

Bydgoszcz ligger söder om Gdansk och norr om Warszawa. Staden är Polens åttonde största stad med 374.000 invånare. Bydgoszcz ligger tio kilometer väster om floden Wisla. Om en kanal till Note? och Oder. Staden är en viktig järnvägsknut och flod hamn förbinder industriella hamnar i Övre Schlesien med de baltiska hamnarna.

Bydgoszcz annekterades av Preussen 1772, då Polen var delat.År 1807 kom det under Storhertigdömet Warszawa, och från 1815 den igen kom under preussisk regeln.I 1871 Bydgoszcz blev en del av det tyska riket, men kom under polsk regel efter första världskriget. Bland stadens sevärdheter är dess tresidete, Fara kyrka från 1500-talet i gotisk stil, som också är dess äldsta. Kyrkan har en berömd målning. Wyspa Mynska, mitt i staden var tidigare industriella centrum, är det nu mer röda tegelhusen och grönytor.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski flygplats ligger sex kilometer från centrum.