Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kielce

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kielce inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kielce miniguide

Hyrbil Kielce
Biluthyrning Kielce

Kielce är beläget 150 km söder om huvudstaden Warszawa vid foten av Lysá Góra berget.Kielce är huvudstad i regionen Swietokrzyskie, och har totalt 212.000 invånare. Kielce är belägen vid floden Silnicas bredd.

Den tidigare gruvstaden har varit bebodd sedan 500 e.Kr. Kr, men var först chartrats för 1384. Staden har varit på både österrikiska och ryska händer. Före utbrottet av andra världskriget hade staden en judisk befolkning på ca. 20.000, när Röda armén intog staden i januari 1945 fanns det bara två tillbaka. Slottet i Krakow biskoparna byggdes 1637 och är bevarad i sin ursprungliga form. Museet har en samling av målningar av polska konstnärer från 1700-talet till 2000-talet. Det finns också militär utrustning. I området runt Kielce ligger inte mindre än fem geologiska naturreservat, och Swietokrzyskie berg på 600 meter. De är bland Europas äldsta.

Warszawa, Johannes Paulus II internationella flygplats i Krakow är 104 kilometer från Kielce.