Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Krakow

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Krakow inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Krakow miniguide

Krakow

Biluthyrning Krakow

Krakow är Polens näst största stad med 760.000 invånare. Krakow ligger i södra Polen , på stranden av floden Wisla och vid foten av Karpaterna.

Heavy Industrial City är en av Polens äldsta städer. Krakow är kanske mest känd för koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau under andra världskriget. Oscar Schindler från Steven Spielbergs Oscarbelönade filmen ”Schindler’s List” hade fabriken här. I de gamla judiska kvarteren, Kazimiersz är Polens äldsta synagoga, som är rekonstruerade. Rynek Glowny, ”stor marknad”, är stadens centrum och relativt oförändrad sedan 1300-talet.

Den historiska centrum ligger på Unescos lista över världens kultur-och naturarv. På kalkstensklippa Wavelet (1322-1364) skatt domkyrkan var polska kröning kyrkan och om den nationella hjältar och kungar är begravda. Staden har ett antal museer som Czartoryski museum med bilder av italiensk renässans konstnärer och Jagiellonska museet med Copernicus världen. Krakow är också känt för sin salt grottor.

Balice flygplats ligger 12 km väster om Krakow.

Boka en hyrbil i Krakow eller Krakow Airport i dag för att uppnå det billigaste priset.Stiger ju längre du väntar med beställningen så det är bäst att boka så snart som möjligt.

 

Svenska