Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Krakow Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Krakow Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Krakow Flygplats miniguide

Hyrbil Krakow Flygplats
Biluthyrning Krakow Flygplats

Johannes Paulus II internationella flygplats Kraków-Balice (KRK) ligger 11 km väster om Krakow Balice i byn och är uppkallad efter påven Johannes Paulus II, som levde flera år i Krakow.Med regelbundna tåg och buss finns goda möjligheter för transport mellan flygplatsen och Krakow. Den biluthyrningsföretag som är representerade är Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Dollar, Natinal och Alamo.

Krakow flygplats är den näst största flygplatsen i Polen, år 2009 var det besök av 2.680.322 passagerare.Den har en internationell och en nationell terminal att det finns en buss mellan. Flygplatsen är en hubb för LOT Polish Airlines. Från flygplatsen, ett flygplan till 48 olika destinationer, de mest populära är LondonDublin ochLiverpool.

Krakow flygplats har ett bra utbud av barer, kaféer, restauranger och butiker. Andra faciliteter på flygplatsen är trådlöst internet, bank, post, VIP-och affärsdistrikt, första hjälpen, ett kapell och baby / allrum.