Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lodz Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lodz Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lodz Flygplats miniguide

Hyrbil Lodz Flygplats
Biluthyrning Lodz Flygplats

?ód? W?adys?aw Reymont Flygplats (LCJ) är en liten flygplats ligger cirka 6 km sydväst om staden Lodz .Den är uppkallad efter Nobelpristagaren i litteratur W?adys?aw Reymont. Det finns både goda tåg-och bussförbindelser mellan Lodz och flygplatsen. Avis, Europcar, Hertz, och Mieszek 59zl.pl är de bilföretag som närvarande.

Under 2009 var 279 884 passagerare som besöker flygplatsen. Nu flygplats utvecklas så att det kommer att vara redo att ta imo h 3 miljoner passagerare.Det finns reguljära flygningar till åtta olika episka destinationer euro och det finns chartertrafik till åtta andra destinationer.  Det är särskilt lågprisflygbolag servering Lodz Flygplats.

Lodz Flygplats har en restaurang och café, men shopping är inte spesilet bra. Andra faciliteter inkluderar ATM, resebyrå, ett kapell, konferenslokaler och VIP-lounge. Det närmaste hotellet är Inessa Hotel ligger 4 km från flygplatsen.