Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lodz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lodz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lodz miniguide

Lodz
Biluthyrning Lodz

Lodz är Polens tredje största stad med sammanlagt 790.000 invånare.Den ligger 120 km sydväst om Warszawa i mitten av Polen.

Lodz är Polens ledande textiltillverkning centrum, och jämförs ofta med Englands Manchester. Lodz chartrades i 1798, och har ibland varit under tysk dominans. Staden är ett viktigt vetenskapligt och kulturellt centrum med museer, teatrar, opera och filmindustrin. Camerimage, en filmfestival för kino som hölls förra veckan i november.De nationella filmskola ligger här. Stadens huvudgata är det fem kilometer Ulica Piotrkowska. I den gamla staden var en del av Litzmannstadt getto, som var den näst största judiska gettot i Polen under 2 Världskriget. Av de platser du Sztuki museet och stadens historiska museum nämns. Den förstnämnda var en av Europas första konst Muses, medan den senare har flera inredda rum tillägnats berömda människor från Lodz.

Lodz Wladyslaw Reymont flygplats ligger sex kilometer från Lodz centrum.