Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lublin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lublin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lublin miniguide

Hyrbil Lublin
Biluthyrning Lublin

Lublin är belägen 160 km sydost om Warszawa, och är det nionde största stad.Staden har 357.000 invånare och är huvudstad i provinsen med samma namn.

Lublin är en gammal handelsplats och var en viktig bas för polska expansion österut på 1100-talet. Lublin chartrades i 1317, och många nationaldag mötet här. I 1569, den plats där den verkliga unionen mellan Polen och Litauen undertecknades.Castle i Lublin från 1200-talet ligger på den gamla staden på en kulle. Här fanns ett kungligt kapell med målningar från den bysantinska perioden. Lublin var ett centrum för judendomen, och i Majdanek museet kan besökarna lära sig mer om koncentrationslägret med samma namn. Staden har många biografer och teatrar samt konstgallerier, är Lublin också en festival: från rock, teater, klassisk musik, internationella dokumentär festivalen till den medeltida festivalen.

Lublin Radwiec flygplats ligger fyra kilometer utanför Warszawa, medan Federico Chopin Airport skatt 151 km från Lublin.