Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Stettin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Stettin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Stettin miniguide

Hyrbil Stettin
Biluthyrning Stettin

Stettin är Polens sjunde största staden i landets norra del nära gränsen till Tyskland. Staden som det tyska namnet Stettin är belägen 25 km från floden Oder ansvarsfrihet på Stettiner Haff.Staden Stettin är uppdelad i två, med hamnen i mitten. 407.000 invånare (2008) bor i den viktiga hamnstaden som också är järnvägsknut. En bärplansbåt går till flera polska städer.

Stadens historia går tillbaka till 900-talet då en slavisk stam fast här. I 1200-talet tyska handlare kom hit, och från 1278 blev medlem i Hansa. Stettin har flera museer och teatrar, den gamla staden finns flera kyrkor från 1200 – till 1400-talet bland annat Stettin har ett renässansslott från 1500 – till 1600-talet som har byggts som ett kulturellt centrum. Staden anser att det har världens äldsta teater fortfarande är i drift, Pionier film. I april, teatern, och i mitten av juni är det Rock Festival i Stettin.

Stettin Goleniów flygplats ligger knappt 50 kilometer utanför centrum, nära Goleniów.