Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Wroclaw Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Wroclaw Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Wroclaw Flygplats miniguide

Hyrbil Wroclaw Flygplats
Biluthyrning Wroclaw Flygplats

Copernicus Airport Wroclaw (WRO) ligger 10 km sydväst om Wroclaw. Det finns en buss mellan flygplatsen och var 20: Wroclaw till 30 minuter på vardagar och varje 40 minuter på söndagar och han lligdager.Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, National, är Alamo och Feldman Bil biluthyrning företag som erbjuder sina tjänster på flygplatsen.

1.365.456 passagerare besökte flygplatsen under 2009. Från Wroclaw flygplats kan resa till olika städer i 10 olika länder i Europa. Den viktigaste grunden för Wizz Air.Flygplatsen är under utveckling och under 2012, en ny terminal som skall fyllas. Redan 2010 den bör kunna ta emot 2 miljoner passagerare.

Det finns ett bra urval av fem olika restauranger och barer och bra shoppingmöjligheter i Wroclaw flygplats. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, post, bankomat, ett kapell, business lounge, första hjälpen och turistinformation. En ny flygplats hotell med konferensanläggning kommer att genomföras som en del av utvecklingsprojektet.