Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Wroclaw

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Wroclaw inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Wroclaw miniguide

Wroclaw
Biluthyrning Wroclaw

Wroc?aw är Polens fjärde största stad och huvudstad i provinsen med samma namn.640.000 människor bor i staden som ligger på båda sidor av floden Oder.Wroclaw ligger sydvästra delen av Polen, gränsen för Tjeckien. Det är en viktig flod hamn och en gateway.

Wroclav har ett rikt kulturliv och en fascinerande arkitektur. Staden har en av Europas största torg, Ryne. Runt torget finns flera museer, gallerier, biografer och teatrar.Wroclaw har mer gotisk och barock kyrkor. St John’s Cathedral från 1300-talet, en av Polens största kyrka instrument. I Raclawice Panorama, som är en av stadens mest besökta turistmål, kan turister se Slaget vid Raclawice målad på en stor duk. Ryska och polska trupper slogs mot varandra i strid 1794. Polackerna vann slaget, medan Ryssland vann kriget. Wroclav har också flera festivaler som Jazz Festival på Oder i våras.

Wroclaw internationella flygplats ligger i Strachowice, ca 12 km från Wroclaw centrum.