Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bacau

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bacau inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bacau miniguide

Hyrbil Bacau
Biluthyrning Bacau

Bacau är beläget i nordöstra delen av Rumänien, i Moldavien region som gränsar landet Moldavien.Staden ligger vid foten av Karpaterna och ca 240 km från huvudstaden Bukarest. Bistrita flyter genom staden och ansluter sig till den större floden Siret ca. 8 km söder om Bac?u. Befolkningen i staden beräknades till nästan 180.000 år 2009, var Bac?u nämndes första gången i källorna i 1408

Det finns mycket att se och göra i Bac?u, som historiska byggnader och museer vid sidan av flera Festiviteten. Kyrkan Precista är en vacker byggnad som byggdes på 1400-talet, och den romersk-katolska katedralen i staden handlar om. 70 meter hög och är den största i regionen. Både Etnografiska museet och museet ägnas åt områdets historia och du kan dels se antika föremål.Runt jul går Festival moldaviska Winter Traditioner hållas om vintern traditioner.

Bac?u ”George Enescu” International Airport ligger ca. 5 km utanför staden.