Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Oradea

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oradea inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oradea miniguide

Hyrbil Oradea
Biluthyrning Oradea

Oradea är en stad i den nordvästra delen av Rumänien och t ilhører Bihor län.Det är bara 13 km till gränsen mot Ungern och staden ligger på båda sidor om floden Cri?ul Repede.Under 2009 till antalet uppskattade personer att vara över 200 000 Staden byggdes runt en borg från 900-talet och var säte för den romersk-katolska biskopen av 1083.

Oradea är en vacker och rik stad med många sevärdheter. Museum Crisan regionen upptar en av de mest fantastiska byggnaderna kallas Palatul är i den episkopalabetyder ”Bishop’s Palace” och byggdes på 1700-talet.Det finns också många vackra, historiska byggnader, inklusive Biserica cu Luna, eller kyrkan månen på engelska.En av de mest kända byggnader är den stjärnformade fästning Cetatea Oradea från 1500-talet som har många underjordiska gånger. Staden är också känd för flera kurorter finns på de varma källorna.

Cirka 5 km från staden Oradea internationella flygplats.